H
I
R
D
E
T
É
S
E
K
A hirdetéseket megtekintheti ide kattintva

Hirdetésfeladás:
Weblapunkon lehetősége van Becsehely község kábel TV-jében illetve a honlapon megjelenő hírdetés feladására.

Idősek klubja


Gondozási Központ Idősek Klubja

Vezető: Hajduné Rikli Andrea
Cím: 8866 Becsehely, Kossuth L. u. 194.
Telefon: 93/351-040

Régi álom vált valóra Becsehelyen, szeptemberben.
Megnyitotta kapuit az Idősek Klubja, ahol minden hétköznap 8 - 16 óráig várják a falu idős lakóit a Klub munkatársai: Csamáriné Tóth Ildikó, Hajduné Rikli Andrea és Baksa Ferencné.

Szeptember 24-én bensőséges felavatási ünnepségen vehettek részt a beiratkozott tagok, a munkatársak, a becsehelyi képviselőtestület tagjai, a megvalósulásért sokat tevő polgármesterek, meghívott vendégek. Jó volt látni az örömtől fénylő arcokat, a meghatottságtól csillogó szemeket, jó volt hallani az elismerő szavakat, ami a közös összefogást dicsérte, aminek köszönhetően az otthonos, barátságos környezet megvalósult és megteremtődtek a működés feltételei.

Idősek klubja Idősek klubja

A klubtagok igényeit, ötleteit figyelembe véve alakítják ki a munkatársak a hétköznapok rendjét, ahol a csendes beszélgetésektől kezdve, a közös zenehallgatáson, TV-nézésen, nótázáson át a rejtvényfejtésig, kézimunkázásig, olvasásig, akár közös játékig sokféle tevékenység színesíti a napokat. - mindennapi elfoglaltságokon kívül heti rendszerességgel szervezett programok is várnak mindenkit, melyeknek köre folyamatosan bővül: előadások különböző témákról, kézműves foglalkozások, filmklub, óvodások, iskolások látogatásai, fontos állami és egyházi ünnepekről megemlékezés stb.
 
Délelőtt teázás, kávézás, délben közösen elfogyasztott ebéd várja az igénylőket.
 
Reményeink szerint az idő múltával szeretetteljes, egymást segítő közösség alakul a Klubból, amire mindenki úgy tekinthet majd, mint második otthonára.

Becsehely Község Önkormányzata |  Cím: 8866 Becsehely, Béke u. 2. | Telefon: 93/351-001 | Tel.: 93/551-004 | Fax: 93/351-039 | E-mail: onkormanyzat@becsehely.hu AdatvédelemImpresszum