Kezdőlap > Hirdetmények > Ügyfélfogadás – Közös Önkormányzati Hivatal

Ügyfélfogadás – Közös Önkormányzati Hivatal

Tájékoztatom Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Becsehelyi Közös Önkormányzati Hivatalban a koronavírus járvánnyal összefüggésben járványügyi megfontolások miatt, megelőző intézkedésként a személyes ügyfélfogadást 2020. szeptember 21. napjától visszavonásig korlátozom.

Kérem Ügyfeleinket,

törekedjenek arra, hogy ügyeiket telefonon, postai úton vagy elektronikus formában az alábbiak szerint intézzék:

  1. Kérelmeiket Becsehely község honlapján elérhető nyomtatványokon postai úton vagy elektronikus úton az alábbi e-mail címek valamelyikére küldjék meg:
  1. Az ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleink részére elérhető E-önkormányzati portálon keresztül biztosított az ügyintézés (https://e-onkormanyzat.gov.hu).
  2. A helyi adókkal kapcsolatban kérem, kizárólag telefonon vagy elektronikus úton érdeklődjenek.

Tájékoztatom Önöket, hogy az e-önkormányzati portál használatával lehetőségük nyílik arra, hogy a kiválasztott önkormányzat felé az adó- és illetékfizetési kötelezettségüket elektronikus úton teljesítsék.

Amennyiben a személyes ügyintézés nem tűr halasztást, a lehető legkevesebb, az ügyintézéshez szükséges időt töltsék a Hivatalban.

Ebben az esetben a Hivatalba történő belépéskor mindenkinek kötelező a bejáratnál elhelyezett kézfertőtlenítő használata és a maszk viselése.

A Hivatal elérhető a 93/351-001. telefonszámon.

Megértésüket és együttműködésüket köszönöm.

Horváthné Szirmai Szilvia
jegyző