Kezdőlap > Pályázat > Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése

Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése

Kedvezményezett neve: BECSEHELY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
Projekt címe: Becsehelyi Harmatcsepp óvoda felújítása
Felhívás tárgya: Gyermeknevelést támogató humán infrastruktúra fejlesztése
Projekt azonosító száma: TOP_PLUSZ-3.3.1-21-ZA1-2022-00002

Megítélt támogatás: 66. 532. 852 Ft.

A fejlesztés az óvodai ellátáshoz való hozzáférés javítását és a szolgáltatás minőségének fejlesztését szolgálja, ezzel is segíti a kisgyermeket nevelő szülők munkavállalásának
támogatását, a családok segítését.

A projekt keretében két foglalkoztatót alakítunk ki, egy 25,30 m2 területű, gumi padló borítású fedett foglalkoztatót és egy 32,16 m2 nyitott foglalkoztatót, gumi padló borítással.
Az udvari homlokzat elé épül egy 49.28 m2 fedett tornác, a tetőtérben 6 db ablakot cserélünk, a padlásfödémet hőszigeteljük.
Az óvodaudvart és az épület előtti parkolót térkövezzük 630 m2 -en.
A megújuló energia hasznosítása 3 kW-os rendszer kialakításával történik, ez segíti az intézmény villamos energia ellátását.

A megvalósuló tevékenységek célja, hogy az esélyegyenlőség elvét szem előtt tartva csökkentsük a hozzáférhetőség területi különbségeit, megteremtsük az egészséges környezet és a hatékony nevelés infrastrukturális feltételeit, és ezzel biztosítva legyen a minőségi szolgáltatásokhoz való – kirekesztés nélküli – hozzáférés.
A fejlesztés hozzájárul a meglévő óvoda magasabb műszaki és szolgáltatási színvonalú, gazdaságilag könnyebben fenntartható működéséhez.